Image
Image

Mitsubishi Split Klímák

Automatikus légterelés le/fel (swing)

Fűtési üzemmódban a meleg levegőt automatikusan lefelé irányítja, hűtéskor a hideg levegőt a mennyezet felé tereli, így biztosítva az egyenletes légelosztást.

24 órás időzítés

A klíma 24 órás idő intervallumban beprogramozható, így Ön a már lehűtött otthonába érkezhet haza.

Automata tisztítás

A klímák kellemetlen szagának forrása legtöbbször a hőcserélőn megtelepedő penész. Hűtés üzemmódban a kicsapódott párából a penészgombák és baktériumok meg tudnak telepdni a hőcserélőn, ha a készüléket csak úgy kikapcsoljuk. Az automatikus tisztítófunkció a készülék kikapcsolását követően kiszárítja a hőcserélőt és a cseppvíztálcát, így megakadályozza a penész megtelepedését.

Automata újraindítás

A légkondicionálók újraindító memóriával vannak ellátva. Ilyen módon még áramszünet után vagy a légkondicionáló áramkörének megszakadása esetén sem kell a funkciókat újra beállítani. A pillanatnyi áramkimaradás vagy hosszabb áramszünet után a készülék automatikusan újraindul, és ismét a korábbi beállításokkal működik.

Automata üzemmódváltás

Ebben a funkcióban a klíma készülék a beállított hőmérséklet értéknek megfelelően a hűtési/fűtési üzemmódot képes automatikusan megváltoztatni. Erre akkor lehet szükség, amikor a beállított hőmérséklet tartásához nappal hűteni, de éjjel fűteni kell.

Öndiagnosztikai funkció

Amennyiben egy adott funkció nem megfelelően működik, a rendszer öndiagnózist végez, ami egyszerűbb szervizelést tesz lehetővé.

A Mitsubishi Electric elindította a piacon az innovatív légkondicionáló készülékek legújabb sorozatát - az MSZ-AP és  HR (belépő szintű)  sorozatot.

Az új split rendszer, amelyet modern otthonokhoz terveztek, olyan alkatrészekkel rendelkezik, amelyek egész évben megfelelnek a mindennapi igényeknek. A modellek teljesítménye 2,5 - 7,8 kW, tehát egy olyan kapacitással rendelkezik, amely szinte minden otthoni hűtési és fűtési igényt kielégít.

Az MSZ-AP sorozat új technológiával rendelkezik, amely rendkívül csendes működést biztosít napközben, sőt éjszaka még csendesebb. A még nyugodtabb alvás érdekében a fogyasztók az Éjszakai üzemmódot is bekapcsolhatják, hogy csökkentsék a kezelőpanel fényességét, letiltják a sípolást és korlátozzák a kültéri egység zaját. A kisebb méretű 25 modell ideális egy nagyon csendes fűtésre a leginkább szükséges helyiségekben, például a hálószobában.

Az MSZ-AP sorozat kettős akadálybevonattal rendelkezik, amelynek célja a por és a zsíros szennyeződés csökkentése a légkondicionálóba való belépéskor. A Mitsubishi Electric által kifejlesztett kettős akadálybevonat nem tapadásmentes felületként működik, és hosszú távú védelmet nyújt a hőcserélő, a ventilátor és a légcsatornák számára.

Ez az újítás megkönnyíti a karbantartást, és a rendszer hosszabb ideig tisztább marad. Lehetséges, hogy csökken a környezetre gyakorolt hatás is, mivel a Mitsubishi Electric MSZ sorozatú R32 hűtőközeget használ, amelynek az R410A globális felmelegedési potenciáljának egyharmada.

A kiemelkedő zajcsökkentés és tisztaság mellett az MSZ-AP sorozat egyik legfontosabb jellemzője a csatlakoztathatóság.A Mitsubishi Electric légkondicionálót összekötheti okostelefonjával, így biztosítva a szabadságot minden egység online irányításában. Ez egy keresett funkció azoknak a fogyasztóknak, akik rugalmasan szeretnék az otthoni hőmérsékletet bárhol és bármikor ellenőrizni. A Mitsubishi Electric Wi-Fi Control megfelel a modern háztartás igényeinek, és már kompatibilis a Google Home és az Amazon Alexa hangalapú vezérléssel is.

Az MSZ-AP sorozat egységes, karcsú kialakítású, az egység méretétől és modelljétől függetlenül. Az egyszerű, mégis kiváló minőségű megjelenést úgy tervezték, hogy beleférjen bármilyen belső térbe. Felszereléskor az egységek kisebbek a kúp kialakítású alsó vég miatt.

Adatlap letöltése

 

SolarEdge LowRes Logo 283x89 no tagline     ECODAN ZUBADAN MITSUBISHI     

Back to Top