LG Napelemek

LG Napelemek

LG

Az LG egy márkanév alatt egyesíti a kiemelkedő teljesítményt eredményező mérnöki tevékenységet, tervezést és gyártást. Széles termékválaszték lakossági, kereskedelmi és közhasznú modulokat egyaránt tartalmaz. Termékei, amelyeket szigorú tesztelésen esnek át, előremutató megoldásokat jelentenek az alternatív energia felhasználásának területén. A napenergia tiszta, megújuló és elérhető. Ezt testesítik meg a napenergiával kapcsolatos elképzelések, az LG pedig nagy hatékonyságú napelemeivel valósággá változtatja azokat.

Az elektronikai technológia globális úttörőjeként szerzett több mint 50 éves tapasztalatával az LG Electronics készen áll arra, hogy kihasználja a nap erejét az Ön számára. Az LG Solar napelemes moduljait 25 év intenzív kutatással és fejlesztéssel alátámasztva, az iparági szabványokat felülmúlóan úgy tervezték, hogy kiváló minőséget, üzemi körülmények között tesztelt teljesítőképességet, tartósságot és megbízhatóságot kínáljanak, ahogy azt a vevők világszerte elvárják az LG-től.

 

NeON® R
A napelemgeneráció csúcsa

Az LG NeON® R az LG valaha gyártott moduljai közül a legmodernebb és a leghatékonyabb energiatermelési technológiával rendelkezik. Az LG NeON® R az LG termékek közül nemcsak a legtöbb energiát termeli, de minden környezeti feltétel mellett a legstabilabb is. Az LG NeON® R Black az LG NeON® R teljesen fekete változata, amely lakóházak tetején való esztétikus megjelenés igényének kielégítésére szolgál.

Kiváló energiatermelés

Miközben a napfény a napelemekben energiát termel, növeli a rendszer hőmérsékletét és ezáltal csökkenti a teljesítményt is. A továbbfejlesztett hőmérsékleti együtthatóval rendelkező LG NeON® R modul meleg, napsütéses napokon is csúcsteljesítményt nyújt.

 

NeON® 2
Az LG legnépszerűbb modulja

 

 Az LG NeON® 2 az LG legkeresettebb napelem-modulja. Megkapta a 2015-ös Intersolar AWARD-t az LG Cello technológiájának bemutatására, amely növeli teljesítményét és megbízhatóságát, így az egyik legerősebb és sokoldalúbb modul a piacon.

 

NeON® 2 BiFacial
Kétoldalas áramtermelő napelem

Az LG NeON® 2 BiFacial kétoldalas termék nem csupán az elülső oldalán nyeli el a sugárzást, de átlátszó hátfóliájának köszönhetően a NeON® cella hátoldalán is. A cella kettős felülete hatékonyabb áramtermelést tesz lehetővé.

A legmagasabb kétoldalas teljesítmény (kimeneti teljesítmény) Cello technológiával

A Cello technológia nem csak az elülső oldalon, hanem a hátsó oldalon is növeli a teljesítményt.A Cello technológia segítségével a NeON® cella mindkét oldalán maximalizálja az áramtermelést.

Az LG NeON® 2 BiFacial termék az alatta elhelyezkedő felület fényvisszaverő képességétől függően plusz energianyereség elérésére is képes. Ideális telepítési körülmények esetén hátlapjával akár 30%-kal több áramot is képes termelni.

 

comodo secure seal 76x26 transp

©2020 Smart Solar-Az intelligencia. All Rights Reserved.

estonian flag

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok