Intelligens Fűtőfilm

2015. évben   került forgalomba az általunk  forgalmazott Dél-Koreai gyártmányú  intelligens fűtőfilm. A termék   rendelkezik  a megfelelő tanúsítványokkal,  használata rendkívül egyszerű,  karbantartás mentes. A hatásfoka rendkívül magas,  így  az üzemeltetése gazdaságos.  Rendkívüli kényelmet biztosít,  ami köszönhető még a 25 éves  gyártói garanciának is.   Meglévő  hagyományos fűtés kiváltására is messzemenően alkalmas, és a bekerülési költsége is töredéke a hagyományos fűtésének .

A fűtőfilm használatával  a fűtésszámlájának  kb 40-60%-os csökkenését lehet elérni, amit lehet fokozni  JSPV napelemes rendszer telepítésével. 

Az alábbi videóban a  beszerelés egyszerűségét mutatjuk,  a járófelület alá.  De  a beszerelése lehetséges  plafonra, és falra is , a megfelelő  takarással !

Far-Infrared Heating System installation method from LedStore International Limited on Vimeo.

Az infra fűtés egészséges és olcsó fűtés. Az infra fűtés kiépítése nagyságrendekkel kedvezőbb mint a hagyományos fűtés kiépítése. Gyakorlatilag láthatatlan, nincsenek fűtőtestek, kazán, fűtéscsövek a falon. Tiszta a lakás, nincs keringő por, a hatásfoka pedig magasabb, mint más fűtési megoldásoknak, hisz nem közvetítő közegek (levegő, radiátor) segítségével melegít, hanem közvetlenül a szobában lévő tárgyakat, személyeket. Pontosan úgy, ahogy a napfény teszi ezt. Egy modern, kényelmes megoldás. Ráadásul az élettani hatásai a fűtési megoldások közül a legkedvezőbbek.

Az infrafűtés az eddig bemutatottakhoz képest teljesen más elven működik, a hagyományos fűtési módokhoz képest, nem is nagyon lehet hasonlítani, hiszen megjelenése, kialakítása, a szervezetre gyakorolt pozitív hatásai miatt is külön kategóriaként kell kezelni.  Jelentős eltérés mutatkozik a fűtési  technológiában is. A hagyományos rendszereknél  felmelegítjük a  kazánt azután a vizet,  a radiátort, a radiátor a levegőt és csak utána az embereket. Az infra fűtés ezzel szemben idő és hő veszteség nélkül és közvetlenül melegíti a kijelölt területet.

comodo secure seal 76x26 transp

©2020 Smart Solar-Az intelligencia. All Rights Reserved.

estonian flag

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok