subimg-2.jpg
Az infra fűtés egészséges és olcsó fűtés. Az infra fűtés kiépítése nagyságrendekkel kedvezőbb mint a hagyományos fűtés kiépítése. Gyakorlatilag láthatatlan, nincsenek fűtőtestek, kazán, fűtéscsövek a falon. Tiszta a lakás, nincs keringő por, a hatásfoka pedig magasabb, mint más fűtési megoldásoknak, hisz nem közvetítő közegek (levegő, radiátor) segítségével melegít, hanem közvetlenül a szobában lévő tárgyakat, személyeket. Pontosan úgy, ahogy a napfény teszi ezt. Egy modern, kényelmes megoldás. Ráadásul az élettani hatásai a fűtési megoldások közül a legkedvezőbbek.
 
 
Kérjen visszahívást +36309634354

Infra Fűtés + Légtisztítás egyben ! Igen lehetséges! A tudományos életből tudjuk, hogy a baktériumok,vírusok és minden egészségre káros anyag pozitív ion töltéssel rendelkezik . Cégünk által forgalmazott Infra panelek nagy mennyiségű negatív iont (anion) bocsát ki magából, ezáltal a baktériumokat, vírusokat 95-97%-os hatékonysággal elpusztítják. Mindezt teszik a rendkívül gyors, és hatékony  fűtés mellett.                                 

                                                               

   Bővebben

 

Kérjen visszahívást +36309634354

comodo secure seal 76x26 transp

©2020 Smart Solar-Az intelligencia. All Rights Reserved.

estonian flag

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok