Infra Fűtés

A háztartások által felhasznált energiának akár 80 százalékát is felemésztheti a fűtés és a használati meleg víz előállítása. Hatékony, energiatakarékos berendezések alkalmazásával tehát Ön is jelentős összeget takaríthat meg. Mindemellett a környezet védelméhez is aktívan hozzájárulhat, hiszen a hagyományos energiahordozók használatának csökkentésével a levegőbe jutó káros anyagok mennyisége is mérséklődik.

  • Mi az alapvető  különbség az Intelligens és a Nanotechnológiás fűtőfilm  között?  Az Intelligens Fűtőfilm (csakúgy mint a Nanotechnológiás Fűtőfilm) a teljesítményének csaknem  100 %-át  használja fűtésre. Az eltérés (ezáltal  a nagyobb megtakarítás) abból adódik,  hogy  az Intelligens fűtőfilm kb 60 °C üzemi hőmérsékleten  adja le.  A Nanotechnológiás Fűtőfilm,  pedig  ugyanazt a fűtőértéket 50 °C-on adja le. Ez a gyártási technológiából adódó különbség. Ebből adódik hogy a Nanotechnológiás Fűtőfilm  egy kicsit  nagyobb volumenű  beruházást   tesz szükségessé (drágább az anyagköltség), mint az Intelligens  Fűtőfilm.  Azonban a 25  éves gyártói garancia, teljes mértékben biztosítja  mindkét Fűtőfilm  megtérülését. 

Az infra fűtés egészséges és olcsó fűtés. Az infra fűtés kiépítése nagyságrendekkel kedvezőbb mint a hagyományos fűtés kiépítése. Gyakorlatilag láthatatlan, nincsenek fűtőtestek, kazán, fűtéscsövek a falon. Tiszta a lakás, nincs keringő por, a hatásfoka pedig magasabb, mint más fűtési megoldásoknak, hisz nem közvetítő közegek (levegő, radiátor) segítségével melegít, hanem közvetlenül a szobában lévő tárgyakat, személyeket. Pontosan úgy, ahogy a napfény teszi ezt. Egy modern, kényelmes megoldás. Ráadásul az élettani hatásai a fűtési megoldások közül a legkedvezőbbek.

Az infrafűtés az eddig bemutatottakhoz képest teljesen más elven működik, a hagyományos fűtési módokhoz képest, nem is nagyon lehet hasonlítani, hiszen megjelenése (infra panel), kialakítása, a szervezetre gyakorolt pozitív hatásai miatt is külön kategóriaként kell kezelni.  Jelentős eltérés mutatkozik a fűtési  technológiában is. A hagyományos rendszereknél  felmelegítjük a  kazánt azután a vizet,  a radiátort, a radiátor a levegőt és csak utána az embereket. Az infra fűtés ezzel szemben idő és hő veszteség nélkül és közvetlenül melegíti a kijelölt területet.

 Az úgynevezett infra filmek, szerves anyagból készült fűtőtestek, carbon szálas és elektro-szmog mentes korszerű technológia. Elektromos árammal működtetve (230 V hálózati feszültség) képesek arra, hogy a hőérzetet adó infravörös hullámokat mesterségesen állítsák elő. Ez a hullámhosszúság szemünkkel nem érzékelhető tartományban van, ugyanakkor meleg érzetet kelt. A napenergia jelentős részét is ez teszi ki, ettől érezzük melegnek a napsütést is, és ez az, ami hozzájárul a  jó közérzetet megteremtéséhez, és pozitív hatással van az egész szervezetünkre. Az infra panelek alacsony beruházási költsége mellett könnyű szerelhetőségével és esztétikus megjelenésével harmonikusan illeszthető a belső terekbe. 

Az infravörös hullám 80%-ban a környezetben lévő tárgyakat és 20%-ban a levegőt melegíti fel, így alacsonyabb hőmérsékleten is magasabb hőérzetet képes elérni. Nem használ közvetítő közeget, hanem a környezetben lévő tárgyakat és személyeket melegíti fel közvetlenül, mivel a panelből v. a fűtőfilmből egyenesen és egyenletesen áramlik a hagyományos fűtéssel szemben.

Az infra fűtés egészségre gyakorolt hatásai

 

Az infra fűtés működése közben aktivizálja az emberi szövetekben lévő vízmolekulákat, javítja a vérkeringést, elősegíti az élő szövetek képződését, s javítja a meglévők kondícióját. . Az infravörös hő belső tisztító hatásának következtében a test kimutathatóan könnyebben megszabadul a méreganyagoktól. A bőrfelület 1-2 fokkal történő felmelegedése jótékony hatású, mivel fokozódik a vérellátás, felgyorsul az anyagcsere folyamata, illetve az immunrendszer védekező képessége erősödik. Stressz és görcsoldó hatású, nagyon jó eredményeket értek el a szezonális depresszió kezelésében. Nem keringeti a levegőt, így nem alakul ki szálló por a lakásban.
Elektro-szmog mentes termék.

Mit kínál az infravörös-spektrum?

Az infravörös sugárzás tiszta melegítő sugárzás. A molekulákat saját energiájával gerjeszti, ezáltal a szövetekben magasabb energiaszint alakul ki, ami az ennek megfelelő fiziológiás változásokkal jár együtt, pl. a vérellátottság javulásával, az izomzat lazulásával, gyulladáscsökkentéssel, fájdalomcsillapítással. Az energiaszint emelkedése felgyorsítja a gyógyulás és a regeneráció folyamatát. Az enzimtermelődés serkentése pedig az anyagcsere aktivitás emelkedésével jár.

Az Infra fűtés előnyei:

 

- A készre szerelt fólia utólag is beszerelhető, nem igényel   szakembert és nem engedélyköteles.
- 30% - 60% megtakarítást érhetünk el a hagyományos   fűtési rendszerekkel szemben
- Nem igényel karbantartást, szinte korlátlan   élettartam
- Kis súlya miatt álmennyezetre is szerelhető
- Elektro-szmog  mentes technológia
- Éghetetlen anyagból  készül és nincs   szikraképződés
- Akkor is megfelelő hőérzetet biztosít, ha helyi fűtésként   alkalmazzuk és így a helység hőmérsékletét lecsökkentjük 4.5 fokkal, ami jelentős költség   megtakarítást eredményez.
- Allergiások figyelem : a padlófűtéssel ellentétben nem keringeti a port! 
- Kitűnő élettani hatásokkal rendelkezik
- A pára kicsapódási jelenség nem alakul ki a fűtött helyiségekben, mivel a falak és a tárgyak   hőmérséklete mindig több, mint a levegőé, így nincs penészképződés.

A ma ismert módszerek között ez az egyetlen, amely természetes módon hozza létre, az egész szervezetre kiterjedő gyógyító hatást. Az infra sugár megtisztítja a kötőszöveteket és megszabadítja a szervezetet a savas salakanyagoktól, ezáltal megszűnnek, de legalábbis jelentősen csökkennek a fájdalmak és reumás jellegű panaszok. A melegítés serkenti a vérkeringést, a nehézfémek és a méreg-anyagok a verejték- és faggyúmirigyeken távoznak a szövetekből. A verejtékezés a pórusokat és a bőrt is megtisztítja a méreganyagoktól. Az infravörös sugárzás tökéletesen egészséges és biztonságos minden élő organizmus számára és összhangban van saját természetes energiasugárzásunkkal. Áthatol a bőrön 4-6 cm mélységig, átjárja a szöveteket, és rezonanciát hoz létre a sejtekkel. Az eddig elvégzett vizsgálatok szerint az infra szauna nagyon jó eredménnyel használható a következő betegségek megelőzésére és tüneteinek enyhítésére: visszatérő gyulladások, fertőzések, izomfájdalmak, alvászavarok, ekcéma, vegetatív idegrendszeri bizonytalanság, fázékonyság, izzadékonyság, allergiás panaszok, stb..


Ez a rezgés hozza létre azt az erős hőhatást, ami:

  • Kiválóan fogyaszt (fokozza a zsírégetést testedzés és diéta nélkül)
  • Tisztítja, ápolja, puhává teszi a bőrünket
  • Megtornáztatja az ereket, erősíti a teljes keringési rendszert
  • Normalizálja a vérnyomást csökkenti a reumás fájdalmakat, és az izomlázat
  • Hatására a zúzódások, műtéti hegek gyorsabban gyógyulnak
  • Erősíti az immunrendszert
  • A stresszt, fáradtságot megszünteti
  • Időskori feledékenységre, szellemi, fizikai teljesítőképességre jótékonyan hat.

comodo secure seal 76x26 transp

©2019 Smart Solar-Az intelligencia. All Rights Reserved.

estonian flag

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok