Infra Fűtőpanel

Infra Fűtőpanel

Infra Fűtés + Légtisztítás egyben ! Igen lehetséges! A tudományos életből tudjuk, hogy a baktériumok,vírusok és minden egészségre káros anyag pozitív ion töltéssel rendelkezik . Cégünk által forgalmazott Infra panelek nagy mennyiségű negatív iont (anion) bocsát ki magából, ezáltal a baktériumokat, vírusokat 95-97%-os hatékonysággal elpusztítják. Mindezt teszik a rendkívül gyors, és hatékony  fűtés mellett. Ezt már több mint 15 éves laboratóriumi eredmények is igazolják! A panelek beépített vezérlővel, és termosztáttal rendelkeznek, programozhatóak . Példa : 3,6 kW (15,6 A) teljesítményű infra fűtőpanel 33-35 négyzetméteres helyiséget önálló fűtésként fűt, és tisztán tartja a levegőt, az infra fűtés jótékony hatásai mellett . egy B kategóriás szigetelésnél a 24 órára számított működési ideje kb 4 óra (14,4kWh). Felszerelése nem igényel szakembert, egyszerűen konnektorba is csatlakoztatható . és már fűt, és levegőt tisztít !

Érdemes elgondolkodni, hogy a természeti erőinket, milyen mértékben használtuk eddig. Minden erőforrás, geotermikus, hidrológiai és szolár kapacitás, rendelkezésünkre áll, oly jelentős mértékben, hogy függetlenek lehessünk a fosszilis energia szolgáltatóktól.

comodo secure seal 76x26 transp

©2019 Smart Solar-Az intelligencia. All Rights Reserved.

estonian flag

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok