Boviet Napelemek

Boviet Tier 1 1024x1024 1

A Boviet Solar  2016-tól  a világ  egyik elsődleges PERC technológiás cella/modulgyártója lett 

 Az erról szóló cikket   erre a linkre kattintva olvashatják 

A  Vietnámban gyártott monokristályos és polykristályos napelem,. Rendkívül  piacképes áron. . Mivel nem csak az ár, hanem a minősége is elsőosztályú így, bátran ajánljuk háztartási méretű rendszerekre és nagy projektekre egyaránt.

A pozitív teljesítmény tolerancia (0-5Wp) révén magasabb fajlagos hozam biztosított. A gyártó 12 év termékgaranciát és 25 év lineáris teljesítmény garanciát biztosít.

 Rendkívül széles választékban     mind  minőségre, mind pedig  kinézetre  igazán impozáns   látványt kelt.

A napelem  gyártója  a Boviet Solar Co.Ltd,  a Bloomberg minősítése alapján    a TIER-1-es gyártók közé sorolandó. 

 Prémium minőséget  jelenti  a   monokristályos   napelem modulok  családja, amely 5 busbar, és 3 bypass dióda  segítségével     igen magas   hatásfokú teljesítményt nyújt.    az ízléses kivitelezés,  és  ezáltal a  kinézet is, köszönhető  a fekete keretnek , vagy a full fekete kivitelezésű  napelemeknek.  A legkényesebb igényt is  maximálisan kielégíti . 

A PERC (Passivated Emitter and Rear Cell) technológia lényege, hogy a cellák hátlapjára egy dielektromos alumínium vezetőréteget visznek fel, ami segít a cellán hasznosítatlanul áthaladó – és eddig a lamináló fóliában elnyelődött – fény egy részét visszatükrözni, visszavezetve azt az áramtermelés folyamatába. Ezáltal ugyanazon a felületen körülbelül 6 százalékkal magasabb hozamot érhetünk el.

A PERC technológiával az elért teljesítménynövekedés mellett a hosszú hullámok jobb elnyelése alakul ki. A dielektromos réteg hatékonyan tükrözi vissza az 1000 nm-nél hosszabb hullámhosszúságú (infravörös) fénysugarakat, így azok hasznosíthatóvá válnak. A hajnali, az alkonyati vagy a felhős időszakokban inkább a nagyobb hullámhosszúságú fénysugarak vannak jelen, amelyeket a PERC napelem jobb hatékonysággal tudja hasznosítani hagyományos társainál

.

comodo secure seal 76x26 transp

©2020 Smart Solar-Az intelligencia. All Rights Reserved.

estonian flag

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok